Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 25-11-10, 20:34   #1
mobiles_de

Stage 5
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 424
Default Astra 16v clapane motorul

Pt. specialistii de motoare , prietenul a schimbat singur cureaua de distributie si banuiesc ca a facut ceva gresit . Astra 1,6 din 99 16v. A remarcat ca a facut ceva gresit insa tot a incercat sa invarta motorul (DE MANA...CU CHEIA) deci fara electromotor ! eu banuiesc ca valvele la cilindrul 1 au fost blocate ... insa daca invarti motorul cu mana nu prea poti stramba valvele, deci banuiesc ca e altceva ce a cedat. Care e problema , merge 10 min perfect dupa care incepe si clapane. Intrebarea mea este ce a cedat? care la temperatura incepe si clapane? nu cred ca e o valva stramba altfel ar clapani de la inceput...
mobiles_de is offline   Reply With Quote
Old 04-12-10, 02:03   #2
turbojack


Stage 5
 
turbojack's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2,768
Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[PEUGEOT]
Default Re: Astra 16v clapane motorul

Probabil ceva senzor turatie "belit".Verificati atent toate cablajele.Daca 10 minute functioneaza bine ,fara zgomote,problema este electrica si nu mecanica.Trebuie verificata din nou punerea la punct a distributiei.Daca este decalata,poate genera un asemenea fenomen.
__________________
turbojack is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -