Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 09-07-10, 18:02   #1
raduku

Stage 5
 
raduku's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 384
Default Probleme acceleratie

Simptomele sunt in felul urmator:motorul merge rotund la relanti iar dupa cativa zeci de metri de la pornirea de pe loc motorul nu se mai accelereaza deloc.Cand incerc sa accelerez motorul aud niste rateuri in motor,turatia scade foarte mult dar de oprit motorul nu se opreste.Acum vreo 2 saptamani au aparut simptomele,sub forma unor mici smucituri ale motorului in momentul in care acceleram brusc,iar dupa cateva secunde de balbaiala totul revenea la normal.Am schimbat filtrul de benzina,am curatat rezervorul si sita de la pompa de benzina,plus o curatare cu aer comprimat a conductelor de benzina.In momentul in care am dat benzina jos din rezervor,cupland la conducta de benzina un furtun transparent am observat multe bule de aer in furtun.E pompa de benzina sau altceva? Mentionez ca e vorba de un motor pe bezina,1.3L injectie multipunct,fabricant Suzuki.
__________________
Proud Suzuki owner.
Future owner of Lancia Delta-Meravigliosa Creatura.
raduku is offline   Reply With Quote
Old 11-07-10, 09:53   #2
nt98adu

Stage 5
 
nt98adu's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,820
Default Re: Probleme acceleratie

Verifica ce presiune de benzina ridica pompa. Iti trebuie un minim 3,5 bari.
nt98adu is offline   Reply With Quote
Old 24-07-10, 00:17   #3
Minoru96

Stage 1
 
Minoru96's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 18
Default Re: Probleme acceleratie

Cred ca sigur de vina e clapeta de acceleratie/admisie aer sau mufa dispozitivului... Fai o curatare sau daca nu una noua..Dar parca este destul de scumpa una SH de vreo 80 euro cu garantie.
Minoru96 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -