Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto

Troubleshooting - HOWTO - Mecanica - Electrica - Probleme auto Spuneti-va problemele si noi vom incerca sa le dam de cap. Avem oameni care se pricep si oameni care au nevoie de sfaturi. Asa ca postati. Avem oameni care au experienta si sunt dispusi sa ajute.

Reply
 
Thread Tools
Old 11-12-08, 13:51   #1
florintomy

Stock
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Default huruit pompa de benzina

salut tuturor posesorilor de audi. daca ma puteti ajuta, am o problema si nu stiu de la ce provine. Am un Audi a4 1.8 turbo din 2004 de 163 cai. A inceput sa mi se auda un huruit in spate . Mi s-a spus ca este pompa de benzina si ca ar fi pe duca. Acest hurit nu mise auda tot timpul si constant. dimineata, la pornire, cand e rece afara, de obicei cand e masina neincalzita. Va multumesc.
florintomy is offline   Reply With Quote
Old 12-12-08, 08:56   #2
florintomy

Stock
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5
Default Re: huruit pompa de benzina

Ma scuzati, cred ca nu m-am exprimat foarte clar in ceea ce priveste problema. Se aude un fluierat, un suierat din portbagaj sau de la nivelul acestuia si mi s-a spus ca este pompa de benzina care se duce de la apa din benzina sau de la faptul ca nu se merge cu plinul facut. daca ma poate ajuta cineva sau sa-mi spuna cam cat costa pompa si de unde as putea sa o iau mai ieftin. Nu ma intereseaza sa fie originala. Multumesc.
florintomy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -