O revista franceza a reusit sa obtina primele imagini necamuflate cu noul Renault Megane. Modelul ar putea debuta in cadrul Salonului Auto de la Paris din toamna si imprumuta anumite trasaturi de la conceptul Megane Coupe, prezentat anul acesta in cadrul Salonului de la Geneva. Megane ar putea viza rivali precum Volkswagen Golf si Ford Focus.
bai... are un design aparte... sincer... is indrazneti... si nu prea au dat gres pana acum (ma rog.. de la esecurile VelSatis si Avantime).... si... designul asta pana la urma traseaza o diferenta intre stilul oarecum conservator al nemtilor si stilul mai indraznet al Renault sau Citroen sau Peugeot...
bai... are un design aparte... sincer... is indrazneti... si nu prea au dat gres pana acum (ma rog.. de la esecurile VelSatis si Avantime).... si... designul asta pana la urma traseaza o diferenta intre stilul oarecum conservator al nemtilor si stilul mai indraznet al Renault sau Citroen sau Peugeot...
Renault Avantime a fost o masina extraordinara, dar prea futurista. E singurul model de la Renault care imi place.
VelSatis a fost si este un monstru de masina, o incercare timida de a recidiva succesul lui Safrane. Din pacate, pe cat este de frumoasa, pe atat de de prost facuta VelSatis.
Da, am vazut si eu ieri revista(eu lucrez ca sofer de camion) in franta si dadeau niste poze cu noul megane coupe. Eu insa acum mai o luna am vazut un articol in o revista tot in franta si nu avea nici in clin nici in maneca forma cu ce au dat astia in revista asta. Ala arata mai cuminte si mai urat- deci continua linia vechiului megane.
Daca iese pe piata asa cum apare in revista asta cred ca va sufla multi clienti astrei gtc, focus 2 usi, leon fr etc.
Sa vedem ce fac insa si la capitolul calitate pt ca eu am fost cam dezamagit la capitolul asta de un megane generatia actuala- prietena mea a reusit sa infiga un megane sedan manager(de inchiriat) intrun morman de zapada de pe marginea drumului pe care l a folosit pe post de opritor- cred ca abs u si esp u ramasesera la fabrica. S a c*kt pe ea de frica si o luna nu a mai condus.