Go Back   Forum 4Tuning > Curse > LifeStyle & (I)legale & intalniri

LifeStyle & (I)legale & intalniri top speed, cerculete, fum, semafoare, stradute dosnice, parcari, vise - viata de noapte

Reply
 
Thread Tools
Old 21-04-09, 12:00   #46
indianu

Stage 4
 
indianu's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 262
Default Re: Abuzuri ale politiei rutiere

Pai tocmai asta e problema ca masina e stock, ar fi culmea sa imi ia talonul pentru asa ceva. Oricum nu le-am dat actele ca nu le aveam la mine.
__________________
Pieton!!!
indianu is offline   Reply With Quote
Old 22-04-09, 18:17   #47
orlando

Stage 5
 
orlando's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 2,595
Member of:
[Hyundai]
Default Re: Abuzuri ale politiei rutiere

Daca te-a oprit raru si ti-a pus decibelmetru si ai fost peste limitele admise este si normal sa-ti ia talonu....
orlando is offline   Reply With Quote
Old 26-09-09, 14:15   #48
mafiozzo

Stage 5
 
mafiozzo's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 1,023
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[DACIA]
Default Re: Abuzuri ale politiei rutiere

Deci povestea incepe cam asa [ scuzati gramatica ma grabesc sa scriu ] In spatele blocului meu e sectia 6 de politie cluj. intr o seara urc pe interzis sa imi iau ceva de la bloc, de pe o straduta iese un politist cu masina lui personala nu cea de serviciu , urla la mine ba vezi ca esti pe interzis, i spun bine dar aici stau , se da jos din masina agent nushtiu care, imi cere sa i arata documentele ok , i le am dat hai la sectie, acolo ma pune sa astept sa mearga pana nush unde, l am asteptat 20 min [ trebuia sa plec neaparat din cluj in acea seara si ma grabeam ,intrasem pe interzis sa iau ceva repede de acas nu sa fac inconjoru a 5 blocuri ca sa ajung ] bun vine agentu imi face amenda sa o semnez, i am spus ca o semnez daca scrie la mentiuni ca nu am fost oprit regulamentar, el tot tinea ca m a oprit regulamentar, daca prin BA VEZI CA ESTI PE INTERZIS se opreste mai nou... atunci romania e gata de tot, ok nu am semnat. mi a venit in posta sa iau amenda am refuzato si acum 30 mn eram la masina, trece agentu respectiv cu masina politiei si cu inca un agent, se opreste, urla ca vine incoace, ma duc si ma ia ca de ce ai refuzat amenda? ca nu am semnat- o nu o ridic, si imi spune ca ori o iau acum ori mi o lipeste de usa , i am spus ca nu o iau asta se duce in masina, si incepe celalat agent ca tu esti smecher? ca de ce nu iei amenda si i am zis ca nu o iau . ma indreptasem deja spre masina mea si urla iarasi ca vino in p.la mea acia nu auzi ba? ok , merg eram pregatit sa pornesc telefonu sa inregistrez da nu am apucat si ma ia ca is smecher ca ieri cand lucrai la spoiler puteam sa iti dau 30 de mil amenda ptr mediu ,[ da ei ca isi spala masinile si si le aspira in fata la sectie nu are nimic] si le am spus da voi aveti voe sa intrati pe interzis cand nu sunteti in misiune si eu nu asa i? si o zis ca ei tot timpu sunt in misiune si nush ce.... cum pot... sa i f*t? is disperat la culme, ei au voe tot, in seara asta stau cu camera langa panou de interzis si i filmez cum intra pe interzis... dar .. cu limbauj ca ba pw.a vino incoace cum pot sa i fwt?
__________________
Mixt -->

Last edited by mafiozzo; 26-09-09 at 14:19.
mafiozzo is offline   Reply With Quote
Old 04-10-09, 21:12   #49
Laptiucu

Stage 5
 
Join Date: May 2007
Posts: 899
Default Re: Abuzuri ale politiei rutiere

pai daca-i inregistrezi poti sa le faci plangere alea alea ... altfel dupa vorbe nu poti sa le faci mare minune legat de limbaj dar cu un video/audio poti sa le faci multe si bune ... pana intr-acolo incat sa fie dati afara din politie (and I mean it).
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Old 05-01-11, 09:40   #50
adrianalistes

Stock
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Default Re: Abuzuri ale politiei rutiere

CUM SA FII HAITUIT DE POLITIE CAND ITI DUCI COPILUL DIMINEATA LA SCOALA

Prima zi de scoala din noul an se anunta in regula cand am pornit de acasa. Imediat dupa sensul giratoriu din Jucu, dupa floraria Magnolia, o masina cu sirenele pornite - nu stiam daca este ambulanta sau politie - vine in viteza din spate. Autoturismul din fata mea trage brusc pe dreapta in curba, eu ma aliniez in spatele lui. Astept un minut, vad ca nu se intampla nimic, apoi ma reinscriu in trafic sa nu intarzie copilul la ore. Masina cu sirena din spatele meu porneste dupa mine, conducand paralele cu mine la fir de par, ca la concurs, claxonand si facand isterii. Inteleg ca mi se adreseaza mie si opresc imediat pe dreapta intr-o zona neasigurata si periculoasa pentru stationare, cu o singura banda pe sens, coloana de masini formata in spate fiind nevoita sa depaseaza pe contrasens, in mod neregulamentar. N-am pornit avariile, considerand ca este datoria politistului sa semnaleze asta, dar acest lucru i-a scapat. Masina de politie cu numarul MAI 18590 condusa de agentul rutier Ispar de la Biroul Politiei Rutiere Cluj-Napoca parcheaza in fata. Cobor de la volan sa vad care e problema. Ei bine, din acel moment incepe filmul vietii mele: eu, mama a unei fetite de 7 ani cu trei ani de maternitate grea la activ, trei ani de doctorat sec la Literele clujene si alti cativa ani de cadru didactic bugetar frustrat, sunt urmarita de politie ca un interlop de top, traficant de arme nucleare probabil. Agentul Ispas avea timp si chef de vorba, eu sub presiunea orei opt fix la care copilul trebuie sa ajunga in clasa. Surpriza momentului - agentul inregistra la mobilul propriu discutia purtata. Intreb care este problema si il anunt ca am un copil pe bancheta din spate a masinii pe care am repsonsabilitatea sa il duc la scoala. Domnul Ispas insista sa ma conformez ordinelor si sa ma deplasez la masina din fata pentru a discuta. Pornesc intr-acolo, copilul iese plangand din masina, cu coloana de tiruri aliniata in spate. Fug la copil, il urc in masina, politistul dupa mine. Din nou ne indreptam spre masina politiei parcata in fata, copilul iese din masina iarasi, strigand ca ii e frica si ii e rau. Fug iarasi la copil, politistul bineinteles dupa mine, duc copilul in spate sa vomeze. Ii spun frumos ca nu pot vorbi acum, dar ii dau buletinul sa preiea datele personale si il anunt sa imediat ce duc copilul la scoala sunt dispusa sa ma prezint imediat la biroul dansului, unde imi va comunica greseala comisa in trafic, dovedita cu fotografii sau film.
Rezultatul: copilul a intarziat la scoala, eu, un sofer pasnic, am fost urmarita ca un bandit de talie internationala de echipajul politiei rutiere clujene. Aerul mi se pare tot mai greu respirabil in acest oras condus in stil totalitar politienesc de o mafie oficializata al carui lat la gat il simt tot mai strans. Heil Hitler.
adrianalistes is offline   Reply With Quote
Old 05-01-11, 10:57   #51
speeedy

Stage 4
 
speeedy's Avatar
 
Join Date: May 2004
Posts: 299
Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[SEAT]
Default Re: Abuzuri ale politiei rutiere

greseala cea mai mare a politistul Ispas este ca v-a oprit unde nu trebuie, dar nu vad de ce atata suparare si frustrare? v-a pus pistolul la tampla? au intervenit mascatii? de ce ati tinut mortis sa ne impartasiti aceasta experienta absolut banala?
si nu ne-ati dat detaliile discutiei dintre nenumaratele drumuri intre masina dvs si cea militiei..
copilul de ce a vomat? din cauza ca ati fost oprita?
sa-mi fie cu iertare, dar pare un articol demn de CANCAN si CLICK...
__________________
www.pentruviata.com
speeedy is offline   Reply With Quote
Old 13-02-11, 10:13   #52
florin42

Stock
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 1
Default Re: Abuzuri ale politiei rutiere

Ieri am fost amendat 301 lei pentru ca m-au gasit cu ITP-ul expirat. Asta pentru ca am platit pe loc altfel ar fi fost 601. M-au verificat in timp real in timpul mersului. S-a intamplat pe DN1, pe la Balotesti. Nimic de zis asa e legea am platit pe loc. M-a deranjat insa foarte mult aceasta vanatoare, pentru ca sunt atatia care merg cu masini numai bune de dat la fiare vechi, care scot fum, etc.
Si acesta atitudine de superioritate a agentului Catalin Baba, care mi-a intrebat nonsalant de ce sunt suparat ca doar el mi-a vorbit frumos.
Cum sa nu te superi cand iti platesti toate taxele, si nu primesti nimic in schimb? De cateva ori mi s-au furat bicicletele (toate a mea si a sotiei si a copilului) si politia mi-a spus sa prind eu hotul si sa-l aduc la ei.
Aveti grija ca sunt la vanatoare si se iau de cea mai mica chichita.

Or fi ei suparati ca le-au redus salariile, mie imi pare rau, eu le-as fi crescut dar as fi starpit coruptia asta care ne-a sugrumat si a permis unor semianalfabeti cu functii la stat sa aiba vile somptuoase, terenuri, jeep-uri si sa ne rada in fata noua celorlalti care ii tinem cu toate taxele pe care le platim.
Din cand in cand pentru capital electoral se mai prind cativa asa cum au fost vamesii zilele trecute dar coruptia e adanca in sferele puterii.

Atentie si iar atentie, si pe cat posibil mergeti fara masina ca sunteti panditi de cate un agent corect pana in maduva oaselor.
florin42 is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -