08-06-06, 15:35
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Oras: B a c a u
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [AUDI]
|
Re: RS4 - Dezamagire
Quote:
|
Originally Posted by EVOLUTION8
Nu trebuie sa imi arati filmul ca l-am vazut de mult.
Timpul este de la Cursa si eu m-am referit direct la cursele de la Oradea.
Am mers cu RS4 si nu m-a impresionat.Nu am apucat sa merg mult dar ........ nu este Turbo.
|
Aham. got it
Daca asta era marea problema ... ca nu e turbo ...
|
|
|
08-06-06, 16:49
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
Oras: arad
Member of: [AUDI]
|
Re: Dezamagire
Quote:
|
Originally Posted by timestoper
in primu rand un om cu mintile la cap .citesc de 5 min forumu si numa prostii.sa incerc si eu sa lamuresc audi este imaginea mtm romania si imaginea rs4 romania ,nu are cip mtm nu face cip pt motoare aspirate numa pt turbo,la audi rs4 se pune kompresor care costa cam 19 mii euro cu evacuare admisie si electronica noua si creste puterea la 625 de cai.pe langa asta in prima tura au fost 3 oameni in masina deoarece era incalzire dupa spusele organizatorilor si in a doua tura audi nu a plecat lansat pt protejarea ambreiajului masina fiind adusa pt vtm nu pt liniute.masina este de show nu va fii inmatriculata, va fii pregatita de RALIU.eu am fost acolo si nu cred ca soferul a vb cu cineva fara respect .masina de la oradea nu e aceeasi ca si cea de la cj ,dar sunt identice ,420 cp.jentile sunt cele cu care masina face deschidere la raliu.dezamagire?nu stiu ce sa zic as vrea sa ma dezamageasca si pe mine masina aia,si din ce am vazut eu pe foaia organizatorilor dupa cursa dif a fost de .0,4 miimi,subaru fiind complet modificat lucru pe care l-a recunoscut chiar propietarul .412 cai cu aproximatie la subaru.nu inteleg cum pot sa spuna unii ca era audi cu look de rs voi ati vazut cum arata masina aia?foarte multi oameni care nu au nici o treaba pe forumu asta adevarati "cunoscatori" in ale masinilor,
|
foarte bine spus.adevru e ca toti scriu numai cretinatati dar n-or fost niciodata cu o masina cu motor mai mare de 1.8 sau binecunoscutul 1.9 tdi.
|
|
|
08-06-06, 17:00
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
pt mine un subaru sau chiar un evo 16 sau cit vreti voi este egal cu un cielo mai de lux.seamana foarte bine le interior.si toti vorbesc de sute si mii de cai.is curios cam ce au ei prin garaje.
|
|
|
08-06-06, 17:33
|
|
 Stage 5
Oras: Arad
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
|
Originally Posted by AR33COP
pt mine un subaru sau chiar un evo 16 sau cit vreti voi este egal cu un cielo mai de lux.seamana foarte bine le interior.si toti vorbesc de sute si mii de cai.is curios cam ce au ei prin garaje.
|
Nu stiu cum e in RS8-ul tau... dar ar fi fost interesant sa te dai cu Subaru. La liniutze , poate sa aiva interior de tractor , e vb. de capacitatea masinii nu de lux-ul si confortul care ti-l ofera.
08-06-06, 17:39
|
|
 Stage 5
Oras: Craiova
|
Acum hai sa comparam RS4 cu Maybach-ul !!
Aici se vorbeste strict de perforamntzele masnilor nu de dotari,climatronic,LCD-uri si alte chestii  ))
HAi sa facem posturi aiurea si offtopic.
Quote:
|
Originally Posted by intel23
Nu stiu cum e in RS8-ul tau... dar ar fi fost interesant sa te dai cu Subaru. La liniutze , poate sa aiva interior de tractor , e vb. de capacitatea masinii nu de lux-ul si confortul care ti-l ofera.
|
Nu te chinuii sa ii explici !
Sunt foarte multi ca el.
Last edited by Gabi; 08-06-06 at 17:44.
|
|
|
08-06-06, 18:37
|
|
Stage 1
Oras: Cluj-Napoca
|
Quote:
|
|
Te rog sa ma anunti si pe mine cand vezi un AUDI RS8 ca eu nu stiu sa fie asa ceva !!!
|
|
|
08-06-06, 18:54
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
ooooaaaaa....o aparut si rs8?nenea cit baga asta la ora?hai sa fim seriosi.vad ca te pricepi la masini.adevaru e ca nici eu nu sint curios de luxul pe care ti-l ofera o masina sport.de aia e masina sport ca sa mearga repede.nu comparam luxul dintr-un audi cu unul din subaru.de exemplu honda civic type r ce era o data in oras si o lovito dupa aia pe centura nu avea nici clima sau geamuri electrice.
|
|
|
08-06-06, 19:09
|
|
 Stage 5
|
1. Audi S8 .
2. Nu cred ca faci Subaru Impreza lui Staici . N-ai fost acolo sa vezi 
3. "subaru sau chiar un evo 16 sau cit vreti voi este egal cu un cielo mai de lux.seamana foarte bine le interior" pare ca pt. tine conteaza mai mult interioru'
4. "si toti vorbesc de sute si mii de cai.is curios cam ce au ei prin garaje." pareai mai modest intr-o vreme :P
|
|
|
08-06-06, 19:09
|
|
Stage 3
Oras: cluj
|
pt sfw te astept sapt viitoare inainte de raliul clujului la un test drive .asa sa te dai cu o masina naspa.pt cei care se chiar de dau la curse si care fac diferenta intre o planetara si o fulie ,intre o dacie cu semnul de nike si o masina de 300 400 de cai nu v-ati saturat de toti copii astia de 15 ani care traiesc in lumea viselor ,caci eu nu mai rezist la cate prostii citesc .da un msg pe pm pt detalii.
|
|
|
08-06-06, 19:11
|
|
Stage 3
|
inca o data pt cei care nu inteleg cum ar fii ala cu nick americanu rs4 rosii is diferite nu au cip is masini de show .de 420 de cai.singura modificare ce se preteaza la rs4 momentan este kompresor pretul urcand undeva la 20k euro.
|
|
|
08-06-06, 19:11
|
|
Stage 3
|
pt evolution !tu ai fost cu evo la oradea
|
|
|
08-06-06, 19:29
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
Quote:
|
1. Audi S8 .
2. Nu cred ca faci Subaru Impreza lui Staici . N-ai fost acolo sa vezi 
3. "subaru sau chiar un evo 16 sau cit vreti voi este egal cu un cielo mai de lux.seamana foarte bine le interior" pare ca pt. tine conteaza mai mult interioru'
4. "si toti vorbesc de sute si mii de cai.is curios cam ce au ei prin garaje." pareai mai modest intr-o vreme :P
|
ma cunosti de undeva sa stii daca sint modest sau nu?
hai sa-ti zic cum sta treaba.sint fan audi pina la allah si inapoi.si ma uitam printre posturile lu altzii si vad doar critici la adresa unor masini care putini si le permit iar altzii nu au virsta sa conduca dar is mari mecanici si soferi.mi ciuda ca m-am bagat in discutziile astea aici.despre subaru lu tipuŽ de mai sus nu ma pronuntz pt. ca la cite variante am auzit despre masina aia:ca ar avea 600 cai,ca ar avea 500,ca ar avea 400 dar are nos,ca merge cu kerosen etc.etc.nu sint un impatimit al curselor de masini,dar stiu ca nu multe masini de talia unei limuzine si binenteles stock(exclus ferrari si lambo si alte suprsportive)merg cu 320 km/h.aproape ca as accepta ideea infrigerii de la un subaru pe 400m dar la viteza mentionata mai sus cred ca ramine fara usi si capota si alte componente.si nu mai vorbitzi ca stitzi voi de pe net ca este un subaru in japonia care are 900 de cai si ii face pe tozi.asa o fi dar pina l-om vedea noi ne va cfreste si par pe limba.
|
|
|
08-06-06, 19:33
|
|
|
Audi Driver
 Stage 5
|
inca ceva.m-as da la orice concurs dar pe distantza de 800m sau 1000m dar nu se organizeaza asa ceva.
|
|
|
08-06-06, 19:43
|
|
 Stage 5
|
Daca te incalzeste cu ceva... in RS4 au fost 3 persoane si cel de la volan era sofer nu pilot
La fel si Subaru din HU a avut sofer nu pilot , a facut un drift de genu viraj dreapta
Mi ciuda pe cei care au masini tari si nu stiu sa le conduca...
|
|
|
08-06-06, 19:51
|
|
Stage 3
|
pt intel 23 in masina au fost 3 persoane deoarece era tura de incalzire si a vrut sa arate la cineva cum merge masina.subaru ala nu ii stock.si pe nu ma incALZESTE DELOC SUBARU .ORICUM AIA CARE SCRIU AICI IS POSESORI DE DACII *****IA UNU CA NU SITU CATI PRIETENI AVEA CARE VROIAU SA ISI RS4 DA DE LA ORADEA S-AU RAZGANDIT PE SUBARUU.HHHHEELLLLOOOOO!OAMENI BUNI TREZITI-VA SUBARU II VREO 40K EURO PE CAND RS4 90K.VREAU SI EU SA CUNOSC DIN OAMENII AIA .NU MAI SCRIETI PROSTII FITII REALISTI
|
|
|
2010 |
|
 Stage 5
|
|
Posting Rules
|