Go Back   Forum 4Tuning > Comunitati 4tuning locale > Comunitati locale si internationale 4Tuning > Buzau

Reply
 
Thread Tools
Old 31-10-15, 16:35   #1
răzvanflash

Stock
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 1
Default Instructor auto īn Buzău

Salut forumiștilor, eu mă numesc Răzvan și sunt nou īn ale șofatului .. mai precis fac 18 ani īn cāteva luni și m-ar interesa opinia voastră cu privire la instructorii auto din oraș.

Pentru că nu sunt hotărāt și am citit pe netu' ăsta tot felul de chestii cum că unii instructori din oraș nu-și fac treaba sau alte lucruri asemanatoare aș dori cāteva recomandări de la voi (instructori, nu școli) dacă se poate..

Am folosit comanda search a site-ului īnsă nu am găsit nimic pe acest subiect. Īmi cer scuze dacă am scris unde nu trebuia.

A și īncă un lucru.. dacă știe cineva cum se numește instructorul cu Volkswagen Golf MK6 cu numarul de inmatriculare BGS.

Mulțumesc!
răzvanflash is offline   Reply With Quote
Old 03-11-15, 13:53   #2
AnduGTR

Stage 5
 
AnduGTR's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 924
Member of:
[MACS]
[FORD]
Default Re: Instructor auto īn Buzău

Din cate stiu eu, masinile de scoala cu BGS la numar sunt de la scoala de soferi Bratila sau ceva de genul asta. Cauta Bratila scoala de soferi pe net si sigur gasesti ceva, daca tii mortis sa faci pe masina aia.
Ca instructor bun dupa parerea mea ar fi si Nita Florin (sau Nitu Florin, nu mai retin exact) ca optiune. E si vechi in breasla, si cel putin acum multi ani cand am dat eu se tinea de treaba. Adica efectiv te invata sa conduci. Masina lui actuala, daca nu ma insel, e un Seat Leon alb model 2010-2011 cu YUL la numar.
__________________
Real car guys respect other car guys !
AnduGTR is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -