in unele, stiu ca a fost de numarul trecut... nu garantez ca e omogen, in toate, nu era contractat ferm...
oricum, pana la sfarsitul saptamanii sper sa reuseasca distribuitorii sa o duca pe toate rafturile posibile
Zoliat, cum imi fac shi eu un abonament dak nuh am nt trecut d 4tuning???? k p la me prin falticeni park e orashu fantoma... knd ma duc la Petromv, rodipet sau alte chestii...ori se uita la mine de park as fi beat, ori imi zic k nu mai au...ajt un rasp ceva
In focsani au ajuns doar 2 reviste de la inceputul editiei pana acum primul nr l-am cumparat eu nr un coleg de al meu iar nr 3 nu a mai aparut deci nr 4 sa-l mai astept?
Poate o primesc si eu ca nr 3 aleluia.
Gratian nu poti sa mi-o trimiti recomandata sa o ridic eu de la posta? (ca sa nu mai fiu singurul care nu o primeste)
Parca este un OMV in Focsani. Te duci acolo maine-poimaine si cu siguranta o vor avea. Tot acolo au fost disponibile si numerele vechi, deci au fost si in Focsani de la inceput.
Alecs - in Bacau incearca la un OMV, daca nu, o poti cere online revista.
Cine doreste orice numar 4TuningRO sau abonament, pentru a putea fi siguri ca le primiti acasa, dati un PM (private message) la userul 4TuningRO.
Revista este deja data in distributie, deci maine-poimaine... abemus revista!
__________________ JANTE fratilor, JANTE, nu GENTI, GIANTE, JENTI!! E atat de greu???