Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
Lamborghini Gallardo Twin-Turbo by Heffner Peformance
Pachetul twin-turbo de la Heffner Performance pentru motorul V10 de 5.0 litri al lui Lamborghini Gallardo a fost unul dintre cele mai extreme pachete de tuning, insa tunerul din Florida a revenit cu o crestere de putere. De aceasta data, puterea la roata a crescut pana la 930 cai putere si 1033 Nm multumita unei liste intregi de modificari. Cum proprietarul cauta si o reducere a greutatii, pe masina au fost instalate componente din fibra de carbon si jante usoare.
Re: Lamborghini Gallardo Twin-Turbo by Heffner Peformance
Bestiala masina! Turboboss :-in primul rand trebuie sa "tuneze" directia pt ca sunt probleme mari acolo*! >>>> Eu inca nu ma pricep la partea mecanica! OFF TOPIC : ai o carte pe net sau careva din voi o carte despre mecanica auto ptr incepatori! Ca as avea nevoie ca incep primul an la service la scoala!
Heffner a avut pana acum doar doua masini reintoarse pe standurile sale...si asta pentru minor-tweaks...chiar daca tuning-ul practicat de firma sa este unul extrem...si chiar si in cazul acesta modificarile avansate aduse de oamenii lui Heffner ii ridica la rangul de experti....
Oricum astfel se demonstreaza ca daca partea financiara nu reprezinta o "necunoscuta" a ecuatiei tot breed-ul asta de bestii super-sport sunt nr 1 chiar si in customizing !
Astept comparatiile cu Veyronul !
Sper din suflet ca nu vor aparea comparatiile cu Veyronul , Prestige 930 de cai putere, that`s extreme tuning. Imi place ca dpdv al designului a ramas in mare parte stock, neanuntand "vijelia" de sub capota
Quote:
Originally Posted by SV25MBN
Sper din suflet ca nu vor aparea comparatiile cu Veyronul , Prestige 930 de cai putere, that`s extreme tuning. Imi place ca dpdv al designului a ramas in mare parte stock, neanuntand "vijelia" de sub capota
zici tu ca nu se va gasi niciunul care sa zica : "mamaa cred ca asta face veyronul ca e mai jmecher"
ON TOPIC : sunt de acord cu tine ...si mie imi place ca designul exterior a ramas cam acelasi .....
ce masini erau in garaju celor de la Heffner Performance ...numai una si una...o masina foarte frumoasa si din care au reusit sa scoata multi cai ...cred ca este o mica racheta pe strada...daca pune twin turbo si pe murcialag lp640 o sa sara de 1000cp...930 de cp si 1033nm pt taurasu asta mic ...ce senzatie oi avea cand schimba vitezele ....?