Am gasit ceva foarte interesant pe un alt site, dar fara prea multe detalii insa. Este vorba despre o Dacia Logan facuta decapotabila de catre cei de la Service K9. Nu stiu daca este omologata, sau daca se poate circula fara probleme cu ea pe strada, deoarece caroseria ar trebui intarita, suspensiile schimbate, pentru ca masina odata taiata nu mai are rezistenta initiala. Cu toate acestea rezultatul este destul de ok, desi de unde am preluat articolul comentariile erau cam acide la adresa modificarilor. Voi ce parere aveti?
Mie mi se pare ca e un mare succes. Au nimerit`o mai cu toate. Felicitari pentru idee si culoare. O prinde bine albul. O mica parere. Daca era a mea nu exageram asa mult si cu pielea alba la interior. In rest 10 +.
cand am vazut topicul in lista,am crezut ca e ceva la bascalie facut,dar culmea,arata foarte bine!!! felicitari celor de la Service K9 pt munca depusa,este un proiect unic cred in romania sau in toata lumea! inca o data felicitari
Arata superb
Ce daca e Logan "ieftin"
Vorbeam cu un taximetrist ca toti au Loganuri si in 2 ani de zile au bagat 200.000 km in ele si inca se tin bine si nu le fac nici-o problema.
Degeaba tot denigram noi masinuta asta dar e cea mai buna masina ieftina,fata de chinezariile alea facute pe vapor la betie este lux.
Mentionati si sursa daca tot s-a postat. Pozele au aparut in exclusivitate pe *********, abia apoi au ajuns in presa. Asta asa, ca fapt divers, ca n-are nimeni vreo pretentie.
Mentionati si sursa daca tot s-a postat. Pozele au aparut in exclusivitate pe ********, abia apoi au ajuns in presa. Asta asa, ca fapt divers, ca n-are nimeni vreo pretentie.
Scrie undeva aici pe forum, care dealtfel este si sursa initiala, ca sursa originala este ******??? Poate mi-a intrat mie in ochi ceva, dar... eu vad ca nu scrie niciun site sau forum. Si degeaba va agitati si la voi pe forum si sunteti mari viteji. Daca nenea eVG3n sau cum se scrie mentiona sursa, probabil ca era scrisa si in articolul principal de pe prima pagina a site-ului. Altfel, de unde sa stim ca sursa originala este ******? Poate ne lumineaza careva, ca la dat din gura pe forumuri sunteti primii. Cred ca machetele astea sunt de vina... Ca sa nu mai zic ca eu nu vad nicaieri pe aici cuvantul "exclusivitate", in articol sau oriunde altundeva... Dar na, voi il vedeti si ne jigniti pe forumul vostru. E frumos?
Deci in concluzie, nu era necesara mentionare sursei, aceasta fiind 4tuning.ro, forumul, topicul de fata. Daca ar fi scris ****** ca sursa, poate era mentionata. Deci daca nenea de la K9 este suparat, sa fie pe cei care au facut pozele, nu pe cei care le-au publicat curate si fara copyright. In plus, dupa declaratiile din cancan.ro, omul pare fericit de reclama, nicidecum suparat pentru uriasul branding pe care l-a primit firma sa. Deci eu inca nu inteleg unde e nemultumirea voastra! Poate ne explici tu Ciprian, ca ai cont pe ambele forumuri.
__________________ JANTE fratilor, JANTE, nu GENTI, GIANTE, JENTI!! E atat de greu???