Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
Fantoma din Kazakhstan
Fantoma din Kazakhstan
Nu este un miraj, este chiar un Rolls Royce Phantom. Desigur, nu este unul adevarat, este unul de jucarie... Un Rolls Royce Phantom nascut dintr-un Mercedes E-Class de prin '91.
Arata ca un Rolls Royce Phantom, se conduce ca un Mercedes E-Class, iar proprietarul este un mecanic de 24 de ani din Kazakhstan. Parca ma uit la Pimp My Ride...
Dar atunci cand nu iti permiti sa dai 300.000 $ pe un exemplar al modelului britanic iar timpul nu este o problema, e timpul sa actionezi! Si cu doar 3.000 $ ajungi sa detii propriul tau Phantom, propulsat de un 3.0 diesel.
E minunat! Probabil ca si seicii ar fi invidiosi pe asa ceva...
foarte buna treaba, stiu ca nu se apreciaza replicile astea de genu si o sa vina vreunu sa arunce cu rahat in saracu om...da na, tre sa`l respecti pt pasiune, pozele din timpu lucrarii o dovedesc si nu prea suna a diesel
3000$ cred ca sunt numai jantele .Probabil autorul s-a referit la pretul Mertzanului stock. Oricum masina e foarte tare si soferul ca a avut pasiune sa bage atatia bani in ea.
Desi nu prea imi plac replicile de genu, asta chiar arata bine, si respect proprietarului ca a avut curajul sa intre in asa proiect desi nu cred ca a costat numai 3000 de dolari.
In a BMW, happiness isn't around the corner, happiness is in the corner.
e posibil sa fi facut totul cu 3000$ dar fara masina de baza. barile sa zicem ca le-a facut singur, dar grila aia, farurile si mai ales jantele l-au costat ceva