Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
Honda Insight by Mugen
Desi abia a fost lansat, iata ca hibridul Honda Insight se si bucura deja de un pachet de tuning. Acesta vine din partea tunerului japonez Mugen si include un kit aerodinamic ce ofera in acelasi timp si un aspect mai sportiv, dar si o aerodinamica imbunatatita.
Astfel avem o noua grila frontala, o prelungire pentru spoilerul fata, praguri laterale, un spoiler spate cu difuzor inclus si evacuare triunghiulara, dar si un eleron. De asemenea, tunerul japonez ofera si un nou set de jante, pe 15 sau 16 inci. In plus, viitorii clienti pot opta si pentru o suspensie ce coboara garda la sol cu 20 mm, un sistem de monitorizare a presiunii din pneuri, covorase pentru interior sau pedale din aluminiu.
Interesanta,ca si majoritatea ce au scris mai sus nu imi place spatele,dar cred ca au vrut pur si simplu sa fie altceva.la tuning,jante pe 15 sau 16!!!!!!!!
cred ca era vorba mai degraba despre ceva de genul: cum poate un fenomen de sute de miliarde de buckshi sa se amalgameze cu un produs cu care nu ar avea nimic in comun: adica tuningul cu o hibrida-intentia era dupa mine aceea de a face mai delicioasa o masina buna care pe plan estetic nu prea avea nimic de partea ei dar ar fi putut imbunatati situatia de pe urma tuningului-o masina care a fost proiectata cu gandul in primul rand la aerodinamica si abitabilitate si printre ultimele lucruri cu scopul de a parea agresiva sau sportiva samd. Nu stiu ce face eleronul acolo sau ce rol ar avea pe o masina environmental-frindly, dar banuiesc ca s-a ajuns la un compromis- adica la 180 sau cat prinde masina asta cu baterii duracell cu tot nu cred ca era indispensabil o bucata de fibra sa o apese si sa-i disturbe curentii de aer. In rest, mi se pare ok, dar inca incerc sa o diger ...
de cacao e commentu tau nefondat si "plin de inteligenta" ..ia spune-mi ce legatura are aceasta masina extrem de avansata tehnologic cu loganul construit pe o platforma foarte veche...