trebuia mai lata,si in partea dreapta e mai inalta
foloseste un patrat sa incadrezi intreaga masina
si foloseste linii paralele pentru a delimita bara,haionul,luneta etc,sa nu iti mai iasa mai inalt intro parte...
sucesuri
pai pun si aici si pe topicul meu pt. k nu toata lumea intra pe topicul meu k nu sunt eu cine stie ce sa intre lumea sa vada ......asa k il pun aici pt. mai multe pareri .....nu sufar de teribilism
Gata, fratilor. Ce Dumnezeu nu intelegeti? Ori pui masina aici, ori in threadul tau. Tot insirati desenele voastre pe toate topicurile. De-aia aveti topicul vostru special, ca sa aveti acolo colectia personala. Lucrari diverse/comentarii/discutii e mai mult pentru cei ce nu au topic personal, nu ca sa postati voi desenele pe toate gardurile
Mai,nu-i asa ca nu-ntelegi,ca eu(poate si altii),vrem(eau) sa ne(imi) fie vazute desenele pentru ca sa putem(pot) fi caracterizati(t) si sa vadem(vad) daca putem(pot) trece mai departe la alte chestii de genu': stadii,etape de desenare*,etc!
Ce-i drept, nu inteleg nimic din postul tau. Dar vad ca ceea ce nu intelegi tu este ca desenele tale(sau ale altora) sunt vazute si pe topicurile personale, iar la alte stadii si etape de desenare poti trece si singur, ca nu esti la un concurs si noi nu suntem juriu.
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Colectionar Machete]
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
Quote:
Originally Posted by pgapac
pai pun si aici si pe topicul meu pt. k nu toata lumea intra pe topicul meu k nu sunt eu cine stie ce sa intre lumea sa vada ......asa k il pun aici pt. mai multe pareri .....nu sufar de teribilism
Din moment ce apare ingrosat intra lumea sa vada ce s-a scris..ca nu raspunde aia e alta treaba..