Nu trebuia sa te lasi, asa am inceput toti de jos !!! Oricum sunt bine pe langa ce am vazut pe aici ! Bravo ! Check out my profile !!! De la urate la mai putin urate !!! Masina aceea e pe coala A3 si nu prea a avut loc in scanner !!! Mai am destule desene la My album !!! Ce ziceti? Nu m-am obisnuit inca cu site-ul !!! Oricum e bn ca exista un loc unde sa iti poti expune lucrarile !!! Incerc sa nu ma las de desenat masini cu toate ca a aparut serviciul etc!!!
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers] [Freehand Design Usergroup] [VW]
Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii
masinile mai veki au probleme de perspectiva si proportii. cel de p a3 pare destul de reusit, ar fi fost misto sa il putem vedea in ansamblu totusi. imi place foarte mult stilul tau; foarte tehnic si curat.
mno ...am si eu o intrebare...
se poate regla intensitatea la lumina de la scanner ??? am un lexmark x1190 si la unele desene.. mi le scoate foarte luminate.... pot sa ii fac ceva?
prima e la scanner a doua e cu camera foto....
later edit( o zi ) :...
as vrea sami cumpar si eu o tableta grafica.. puteti spune cei care au.. cam carei faza? .. cum se lucreaza...merita sa cumpar? .. lucrez in photoshop? ....sa ziceti cam cum e...
Salut , sunt nou pe forumul asta , imi merge si mie mana la desen cat de cat , am ceva poze cu desene facute de mine , acum nush cat de bune sunt . Astep parerile voastre . Multumesc .