4TuningRO
Old 23-04-07, 19:44   #556
WTX_SUA

Stage 1

WTX_SUA's Avatar

Oras: Naples
Default Re: WRX STI alias \"CIELO EVO II\" Seby Legal Racing

As dori sa spun ca nu ma consider mai bun decat cineva anume dar cred ca dupa ce se vor vedea unele lucruri acolo o sa isi schimbe parerea.
WTX_SUA is offline   Reply With Quote
Old 23-04-07, 21:36   #557
Razvan-CT

Stage 5

Oras: Constanta

Quote:
Originally Posted by aiurel View Post
sub nici o forma nu vreau sa intru in conflict de oricare fel cu tine.
am spus doar dupa mine trebuia sa te prezinti sa stie lumea cine esti ....daca Sebi ar veni acum in America s-ar duce direct la nr 1 la modul in care l-ai facut tu ce parerea ar face?aici toata lumea stie cine e..si ce masina are...despre tine tu esti singurul care afirmi ceva despre tine..cel putin pe siteul asta.
succese si vrem sa va vedem la legale.
ps.nu ai de unde sa stii tu daca am fost sau nu la anumite evenimente organizate intr-un mod sau altul.
cred ca se refera la mine.. si da.. ai dreptate chiar nu stiu.. ce se intampla pe "vremuri" in Bucuresti.. mai ales ca eu sunt din Constanta..
Razvan-CT is offline   Reply With Quote
Old 24-04-07, 06:03   #558
WTX_SUA

Stage 1

WTX_SUA's Avatar

As dori sa mai spun un lucru am citit in mare toate discutiile referitoare la Subaru si provocarile care sau lansat aici si am crezut ca exista putin respesc intre oameni de pe acest forum sau au o limita a bunului sint dar asta lasa mult de dorit si referior la ce sa spus la cei care au plecat din tara eu consider ca nu sunt lasi ca am plecat de acolo si ca nu sunt nici un sclav al sistemului in care traiesc am absolvit o facultate aici cu bursa ceea ce nu cred ca este la indemna oricui si cred ca nu am facut de rusine aici prin ceea ce am facut si realizat aici tara de unde provin si daca unii se simt frustrati de asta este numai problema lor ca nu reusesc sa faca mai mult acolo si se bat cu pumnu in piept ca fac ceva acolo.
In legatura cu performantele Subaru merita felicitat proprietaru am vazut ceva filme postate dar in leg cu unele afirmatii si declaratii pe care le-am vazut din partea lui nu vreau sa spun ceva sa jignesc pe cineva anume.
Imi pare rau ca nu pot ajunge mai devreme acolo si in urma ceea ce am vazut postat aici am sa incerca sa mai conving 2 prieteni cu masini mult mai puternice decat a mea sa vina in tara in perioada care am mentionata sa vedem daca e asa cum se spune aici in privinta performantelor sau doar fabulatii.
Nu am sa mai postez nimic aici pana ajnung acolo deoarece afirmatiile care se fac aici denota din partea multora o lipsa de respect si o minima educatie fata de persoanele cu care porti un dialog si incergi sa aduci unele argumente in favoarea ta.
Eu cred ca am avut un comportament decent si nu am jignit pe nimeni cred ca smecheria asta de doi lei si vrajala ieftina isi are loc in alta parte sau umflatu in pene va salut si sper sa ne vedem cu bine acolo.

Last edited by WTX_SUA; 24-04-07 at 06:07.
Old 24-04-07, 06:26   #559
WTX_SUA

Stage 1

WTX_SUA's Avatar

Am uitat sa mentionez un lucru daca Subaru este sigur de victorie sunt gata sa fac un pariu pe masini care pierde pierde si masina aici se practica acest lucru chiar la tv sa vad daca sunt amatori.
Old 24-04-07, 07:17   #560
X-centric

Stage 2

Oras: Somewhere

man nu trebuie sa te aprinzi asa...lumea e mai suspicioasa cand aspiri direct la nr 1 fara o baza reala si cunoscuta.Vino cu masina in Ro animat de pasiune si performanta, demonstreaza ca esti om de caracter si te vei bucura de stima si admiratia noastra indiferent de rezultatele confruntarilor."By the way" nu ti e dor de o " sarmaluta cu mamaliguta" made in Romania?
X-centric is offline   Reply With Quote
Old 24-04-07, 08:54   #561
ROSSI 46

Stage 5

ROSSI 46's Avatar

Oras: constanta

Quote:
Originally Posted by X-centric View Post
man nu trebuie sa te aprinzi asa...lumea e mai suspicioasa cand aspiri direct la nr 1 fara o baza reala si cunoscuta.Vino cu masina in Ro animat de pasiune si performanta, demonstreaza ca esti om de caracter si te vei bucura de stima si admiratia noastra indiferent de rezultatele confruntarilor."By the way" nu ti e dor de o " sarmaluta cu mamaliguta" made in Romania?
bine spus man...

orice roman de oriunde ar fi e binevenit acasa dar sa vina cu ganduri bune...k vb aia shtii tu k dealungul istoriei am fost prieteni cu toata lumea pana neau calcat pe batatura

vad k shtii acum despre ce subaru este vorba shi ai vazut shi filmuletze shi ai auzit shi vorbe despre aceasta mashina...dar corect ar fi acum sa shtim shi noi despre ce mashina este vorba cea a carui proprietar sau sofer eshti tu , sa vedem shi noi o poza un filmuletz ceva nu?...macar sa ne facem o idee cam despre ce este vorba sau macar dak exista acea mashina shi itzi zic sincer k toata lumea de aici ishi doreshte lucrul asta shi vrea un adversar pe masura ptr sebastian...deci dak ai vrea noi te rugam sa postezi un link sau un filmuletz un set de poze ceva , orice ... o mashina k a ta nu poate trece neobservata shi nu se poate sa nu ai ceva date despre ea...o fi el gto dar tre sa vada shi lumea ce e acolo..poate vii cu dragsterul in romania macar sa ne supraalimentam shi noi daciile din timp ...

nu te hazarda la pariuri pe mashini ptr k au mai fost destui care au pariat pe ei shi sau dus la vale... shi sebastian sa shtii k ishi doreshte o americanca focoasa asa k nu te baga cu capu inainte k nu se shtie dupa... ... shi ar mai fi o chestiune treaba asta ce o faci tu nu e profesionala deloc nu dai date nu prezintzi nimic concret shi deja te arunci la curse cu miza super mare ....ceva ce in romania nu cunosc sa se mai fi fcut pana acuma shi anume curse cu talonul jos....aminteai ceva mai sus de respect...fane sa credem k nu ai scris dintro carte vorbele alea shi comportate k atare...numai bine omule te ashteptam inapoi in tzara shi vino shi cu brigada te de americani cu mashiinile lor shi cum spunea cineva mai sus o punem de o sarma bem o tzuika shi ne simtem bine k romanii care este ..numai bine la toata lumea
ROSSI 46 is offline   Reply With Quote
Old 24-04-07, 10:04   #562
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Oras: Bucuresti
Member of:
[DAEWOO]
[RENAULT]

WTX_SUA.....vorbeai de resptect.....parerea mea e ca tu nu prea ai respect fata de cei de aici...pentru ca tu vii si lansezi o provocare...si incepi cu chestii gen pariu cu masina...astea mi se par deplasate...si mi se pare ca ne cam iei de sus pe toti....adica noi suntem prosti aici si tu esti destept acolo...si mai e ceva...io zic ca tu nu ai nici o masina...si vb prostii....mai intai vii cu dovada si dupa aia trebuie sa vb....prin Romania asa se face ca altfel esti cam penibil cu afirmatiile tale

De ce sa-ti iei audi????? Cand exista ALFA ROMEO
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 24-04-07, 10:05   #563
SEBASTIAN
Banned

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Quote:
Originally Posted by WTX_SUA View Post
As dori sa spun ca nu ma consider mai bun decat cineva anume dar cred ca dupa ce se vor vedea unele lucruri acolo o sa isi schimbe parerea.

Nu am multe comentarii de facut, dar sa sti ca multi au reactionat lafel de increzatri in ei ca si tine, dar au ramas vorbele iar oameni din Romania au invatat sa creada in FAPTE.
Am sa te rog sa faci provocari intr-un loc destinat pe acest forum desi prefer pe cel la care ma uit mai des si-l administrez iar aici chestia de provocari am sa o sterg.
Sterg pt ca totusi aici se prezinta masina nu alte aspecte.
Provocari, versus... sunt alte rubrici special destinate.
Chestia cu pariul pe masini si altele mi se pare putin din zona Ferentari dar daca vrei pot sa-ti dau si avans la start.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 24-04-07, 12:39   #564
sco211
FullSpeed Racing Member

Stage 5

sco211's Avatar

Oras: pitesti
Member of:
[FullSpeed Racing]

daca se muta discutia...sa puneti link.

asa ceva nu trebuie ratat!

imi pare rau ca sunt multi care vb asa, ca nu au c face...
sco211 is offline   Reply With Quote
Old 24-04-07, 13:44   #565
ROSSI 46

Stage 5

ROSSI 46's Avatar

dak cineva shia propus sa vb prostii shi sa manance aiurea din gura cred k a cam reusit ... pana nu vedem ceva concret poze , filmuletze cu aceasta mashina , dar sa fie ceva real nu luate asa la oha de pe net, ci sa fie '' alaturi de proprietar'' , nu mai cred

pana nu o sa se intampla toate astea e clar k avem in randul nostru un poet un fabulator care vorbeshte in snoave shi care nu aduce nimic concret shi plauzibil shi care chiar nu mai merita bagat in seama shi crezut. dak se intampla invers cu atat mai bine

eu nu prea ma pricep la treburile astea cu calculatoarele dar am observat k pe acest forum utilizatorii din alte tzari au un insemn dinstinc in dreptul numelui de user shi anume faptul k e un insemn tricolor care presupun k nu a fost facut degeaba ci sa scoata in evidentza faptul k avem shi forumishti din afara...poate cei avizatzi sau care cunosc mai bine fenomenul pot sa infirme sau sa confirme cele spuse de mine ... k poate ne certam cu vecinu de la bloc care o arde cu matza in sac shi se vede mare bursier peste ocean
Old 24-04-07, 19:57   #566
Sindrom

Stage 5

Sindrom's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[RENAULT]

propun sa se puna punct discutiei....si am si eu o intrebare mica...sebastian...vezi fi la linia de start la mare?????sau e in lucru masina???
Sindrom is offline   Reply With Quote
Old 24-04-07, 22:32   #567
ROSSI 46

Stage 5

ROSSI 46's Avatar

sa ramanem la oile noastre ...

@sebastian - modificarile ce le vei aduce acum mashinii tale sunt menite sa-i creasca doar puterea sau ai inceput sa dai jos shi din kilograme?
Old 24-04-07, 23:52   #568
SEBASTIAN
Banned

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]

Eu tin personal o usoara cura de slabire.
Inca nu atac serios KG.
Urmeaza.
SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 25-04-07, 06:24   #569
WTX_SUA

Stage 1

WTX_SUA's Avatar

[QUOTE=ROSSI 46;868293]dak cineva shia propus sa vb prostii shi sa manance aiurea din gura cred k a cam reusit ... pana nu vedem ceva concret poze , filmuletze cu aceasta mashina , dar sa fie ceva real nu luate asa la oha de pe net, ci sa fie '' alaturi de proprietar'' , nu mai cred

pana nu o sa se intampla toate astea e clar k avem in randul nostru un poet un fabulator care vorbeshte in snoave shi care nu aduce nimic concret shi plauzibil shi care chiar nu mai merita bagat in seama shi crezut. dak se intampla invers cu atat mai bine

eu nu prea ma pricep la treburile astea cu calculatoarele dar am observat k pe acest forum utilizatorii din alte tzari au un insemn dinstinc in dreptul numelui de user shi anume faptul k e un insemn tricolor care presupun k nu a fost facut degeaba ci sa scoata in evidentza faptul k avem shi forumishti din afara...poate cei avizatzi sau care cunosc mai bine fenomenul pot sa infirme sau sa confirme cele spuse de mine ... k poate ne certam cu vecinu de la bloc care o arde cu matza in sac shi se vede mare bursier peste ocean.

NU cred ca am spus nimic ce nu trebuie despre tine sau comentariile care le-ai facut dar as vrea sa spun ca nu ai mancat tu fripturi in viata ta cate tarii si locuri am vazut si pe unde am fost in fine daca esti frustrat ramai asa si vieseaza ca intr-o zi ai sa faci si tu ceva mai interesant si constructiv decat sa te iei aiurea de lume
Old 25-04-07, 10:29   #570
Morro

Stage 5

Morro's Avatar

se poate macar o poza cu masina aia din suaei? un filmuletz? un link ceva? eu unul nu cred ca domnul wtx fabuleaza, dar, totusi, ar fi placut sa ne arate macar asa o poza ... ceva palpabil ...

... masina de familie in 5 usi ...
Morro is offline   Reply With Quote
Old 2010  

Stage 5
Reply

Thread Tools

Posting Rules