Re: WRX STI alias \"CIELO EVO II\" Seby Legal Racing
Desi am kitul de marire a puterii venit am sa mai stau cca doua saptamani si masina o sa o bag in lucru dupa urmatorul raliu.
Concurenta se apropie si eu nu voi sta adormit pe urechea bleaga.
Am sa fiu mereu cu un pas , doi trei sau mai multi in fata lor.
BV...AM ADMIRAT MASINA MINUTE INTREGI.....DE FAPT...TE ADMIR PT FAPTUL CA NU AM VAZUT ABSOLUT NICI UN ACCESORIU INUTIL.....M-AM UITAT INNAUNTRU....Aproape stoc.(VEZI MILIOANELE DE CEASURI SI CADRANE DE PE ALTE MASINI).
PS....REZOLVA REPEDE SCURSURA DE PE ELERON...E VIZIBILA.ACUM PRBL CUM TE CUNOASTEM TE INTERESEAZA MAI PUTIN....INSA....SHOW.....EXPO....ORICUM SUBERB ELERONUL.
deci cum e posibil masina cea mai puternica din expo sa stea in cel mai ascuns colt in timp ce masini rivale(nu e cazul sa specific despre ce masina e vb...se stie), dar invinse, sa stea in lumina reflectoarelor...
Quote:
Originally Posted by X-centric
deci cum e posibil masina cea mai puternica din expo sa stea in cel mai ascuns colt in timp ce masini rivale(nu e cazul sa specific despre ce masina e vb...se stie), dar invinse, sa stea in lumina reflectoarelor...
masina a fosdt prezentata in standul RADACINI care special a ales acea locatie pt a fi retrasa si mai linistita, iar eu am aduc masina cape un varf de lance al RacingCode care mai nou tuneaza masini in garantie cu garantia nealterata.
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Virtual Tuning] [Colectionar Machete]
Cam aiurea asezata. Nu am avut loc de ea
Nice... very nice, mai ales "+750 WHP"! O-ntrebare pe care n-am apucat s-o pun la Bucuresti: ai mai mult de 750 cp, sau la cei de fabrica sunt adaugati 750 cp ? Hai... mai da di casa, ca doar ce-ai inceput!