Mai multi m-au intrebat cum trebue montat un separator de ulei (oil catch can/tank).
Un adaos bun e sa legati parta joaza a motorului cu chiulasa, prin asta evacuam presiunea acumlata (gazele care trec pe langa segmenti), prin asta aecste gaze nu circula la gaurile unde in mod normal uleiul trbue sa curca din chiulasa spre carter. daca nu faceti asta se poate intampla fenomanul incat chiualsa e prina de ulei, nu poate merge inapos si ramane fara ungere motorul.
.
Pe poza vadeti mai bine, repede ma modificat unul gasit pe net.
Au fost facute cateva modificari relativ mici, dar privind suspensia foarte mari si simtitoare.
Acum sper ca primim ceva sponsori ca e imposibil reglarea suspensiei dupa fiecare cauciuc sh...
Acum primim o axa de came turbo (mai avresiv decat cel orig turbo), dupa ce e pus, reglat ducem pe un stand Dyno si reglam masina...suntem curiosi cam cat are si poate motorul...
Ceva mai recen, weekendul asta iarasi concurs, preparam masin si speram in rezultate pe masura.
Au fost facute cateva modificari relativ mici, dar privind suspensia foarte mari si simtitoare.
Acum sper ca primim ceva sponsori ca e imposibil reglarea suspensiei dupa fiecare cauciuc sh...
Acum primim o axa de came turbo (mai avresiv decat cel orig turbo), dupa ce e pus, reglat ducem pe un stand Dyno si reglam masina...suntem curiosi cam cat are si poate motorul...
Ceva mai recen, weekendul asta iarasi concurs, preparam masin si speram in rezultate pe masura.
sunteti foarte tarisenzatii la maxim.boss sunt baiatu cu e30 40v8 ,mai,mai ajutat cu sfaturi.am si eu o antrebare ,iam facut dublu traseu la dimensiunea de 55,este bine? sau voi ati facuto altfel?si am ajuns la vb ta an cercuri ami anginge ,dar era si 40grade afara ,cu visc nou si cu electroventilator,si tot a plecat pe rosu ,la mers asa nu am probleme ,ce pot face .merci mult???
sunteti foarte tarisenzatii la maxim.boss sunt baiatu cu e30 40v8 ,mai,mai ajutat cu sfaturi.am si eu o antrebare ,iam facut dublu traseu la dimensiunea de 55,este bine? sau voi ati facuto altfel?si am ajuns la vb ta an cercuri ami anginge ,dar era si 40grade afara ,cu visc nou si cu electroventilator,si tot a plecat pe rosu ,la mers asa nu am probleme ,ce pot face .merci mult???
Evacuarea e ok, mai ales daca legi cu o teva dupa 1m, poate mai ajuta, cu era la original. Un baiat era un Alpine 4.6, are evacuarea uneva supa usile sin fata...sune grozav
Radiator cat mai mare de ulei, noi aveam problema asta la un m50b28, uleiul la 150 grade la finalul etapei...Darproblema asta e specific motoarelelor V8 BMW, in toate modelele au avut problema.
No...iarasi nu pot veni cu veste buna, nici weekendul asta nu sa desfasurat cum ne am imaginat, dar invatam din greselile noastre, modificam masina dupa noile cerinte...Puterea si suspensia e ok pentru acest an, tactica mai trebue invatat, ca sa nu facem greseala ca acum...