Quote:
Originally Posted by luci4n_vl
mai lupalb......crede`ma....chestile alea din faruri sunt oribile,nu am criticat niciodata o masina....pt ca nici mie nu imi place sa fiu criticat....dar....acum suntem amici si ne permitem...nu inteleg ce legatura au farurile cu etrierii si cu jantele...c draq...suna a......tiganism...parerea mea...vb ta...mai ai putin si o sa zici:MANELELE IE VIATA MEA.....schimba`le la loc...pls...
|
Man, daca tot insistati asa, o sa le schimb... dar tot in culori. Sa vb cu romica OPC sa vad ce culori are la leduri, poate imi pun un violet, gen flacara violet

...sau daca nu un alb cum le ai tu pe a ta...
Deocamdata o sa le las asa (inca o sapt. probabil) sa imi fac eu damblaua....
Investitia nu a fost mare ....singuru` lucru de care mi-ar parea rau e timpu` pe care l am investit...ca a durat vreo 5 ore..
Daca stii cumva de unde sa gasesc becuri de pozitie pe alb, spune mi si mie te rog.
Cat despre critici, de aia postez aici, sa gasesc critici (constructive) ca sa o fac sa arate bine, ca e o linie subtire intre bun gust si kitch.
Quote:
|
poi suportii la etrier? cine vrei sa ii faca
|
Pai suportii la etrieri o sa ii fac dupa ce mai cumpar un spray , ca ala micu` mi a ajuns strict pt atat.
@Lexu` : mane, te ajut, dar nu ma bag la curatat, ca am observat cat de greu se curata.... a durat 2 ore numa` curatatu`... Urmeaza la mine si vopsitu` jantei....dar deocamdata s-a stricat vremea afara....deci nu mai pot vopsi... ca as vopsi degeaba.