4TuningRO
Old 09-09-08, 22:17   #46
koffa

Stage 4

koffa's Avatar

Oras: baia mare & algier & dubai
Member of:
[AirBrush]
Default Re: audi a4 bataie de joc by dr.zozo

Quote:
Originally Posted by Flow View Post
Cel mai urat audi a4 care l am vazut in viata mea
Imi pare rau ca mai sunt inca persoane care si bat joc de masina in halul asta, atat client cat si cel care face lucrarea
Inca nu pot sa mi revin din soc, masina asta (daca se mai poate numi asa) nici n ar mai trebui incadrata la sectiunea audi
Imi pare rau daca nu sunt in asentimentul vostru dar chiar n am mai putut suporta, bataie de joc in toata regula
Poate si din cauza ca pe a4 b5 sunt destul de putine elemente care cad bine, parca cu cat pui mai multe cu atat arata mai rau.... este doar o parere personala care mi am format o dupa ce am vazut foarte multe modificate si doar cele subtil modificate aratau bine , in rest .....
E grav cu tine mai baiete ,nu mai intra pe forumuri din astea ca de la asemenea socuri sar putea sa iti plesneasca vreo vena si doamne fereste ...Tuningul dus la extrem e una si de cele mai multe ori imi place dar sa fii extrem de socat ca de ce si-a modificat ala asa masina asta chiar nu vreau sa o inteleg .Mare e gradina TA....
koffa is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 01:34   #47
Flow

Stage 5

Flow's Avatar

Oras: BRASOV
Wink Re: audi a4 tuning by dr.zozo

Mai nene ceausist, cu greu ma abtin sa nu ti/va raspund intr un mod mai pe itelesul tau/dumneavoastra (adica la fel ca la gradinita)
De la tuning dus la extrem la prost gust e distanta mare , fie el gustul clientului sau al celui care repet si a batut joc de masina
Nu cred ca e cazul sa ii iei/luati apararea la asa rezultat fie el si facut pe bucati foarte bine, dar rezultat dezastruos
Nu spune nimeni ca n a facut omul si lucrari mai bune sau ca nu se pricepe, dar la asta chiar a pecit o rau
Aveti o varsta observ la semnatura ca aveti si ceva legatura cu lumea personalizarii auto si n as vrea sa va jignesc.....
..... Dar totusi daca v ar imbraca pe dumneavoastra Armani cu o rochita roz de firma si bine lucrata nu ati vomita cand v ati uita in oglinda ? cam asa e si cu masina asta
ps : vezi sa nu ti plezneasca tie vena cand vezi comentariul ca ai deja o varsta.....si degeaba
Flow is offline   Reply With Quote
Old 10-09-08, 22:01   #48
koffa

Stage 4

koffa's Avatar

Oras: baia mare & algier & dubai
Member of:
[AirBrush]
Default Re: audi a4 tuning by dr.zozo

Esti pierdut rau Mafalda...
koffa is offline   Reply With Quote
Old 13-02-09, 11:37   #49
gabitza121

Stage 4

gabitza121's Avatar

Oras: brasov
Member of:
[AUDI]
[RENAULT]

Quote:
Originally Posted by koffa View Post
Esti pierdut rau Mafalda...
am si eu o intrebare:aceasta capodopera demna de un contract cu STOLERU(firma de fier vechi) vi se pare ceva frumos ca vorba lui flow asta chiar arata graznic ba nene a confudat-o cu pomul meu de craciun cand am vazut pozele si totusi l-as ruga pe flow sa puna poze cu masina lui sa vedeti ce inseamna si umpic de bun gust,
el pe audi-ul lui a folosit reteta PUTIN DAR BUN DECAT MULT SI PROST
gabitza121 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-09, 05:37   #50
sebilica455
Audi Driver

Stage 5

sebilica455's Avatar

Oras: brasov
Member of:
[AUDI]

si eu am aceasi parere ca si flow prost gust la tuning prea mult
va rog uitativa la audi-ul lui flow si mai discutam
sebilica455 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-09, 14:55   #51
speed_csn

Stage 3

speed_csn's Avatar

Oras: Sibiu
Member of:
[Opel]

Masina este un Kitsch in toata regula, degeaba se lauda zozo cu jantele lui de 2300 euro, care sunt niste fake-uri din plastic, care intre timp s-au si rupt partial, nici mie nu mi-a venit sa cred ce tuning ieftin facut in garajul lui "gigi" in spatele blocului e masina pana nu ia crapat motorul si a parcat-o langa blocul meu vreo 2 sapt unde am avut ocazia sa o analizez, la fel de varza sunt si liniile masinii cu care se tot lauda "creatorul" , sau daca prin linii perfecte el intelege un portbagaj stramb, diferente intre distanta dintre portbagaj si caroserie de 05-1 cm intre partii si o capota nealiniata, capota mai bine o lasa originala, sau o grila fara emblema daca cvhiar vroia sa faca ceva calumea, nici nu ma mir ca ia crapat motorsasul de 1.6 daca ia fost astupata gura, de unde sa mai traga aer sa se raceasca. Bara din spate si pseudo-evacuarea aia total pe langa tema masinii si complet inutila unu motor de 1.6 si interiorul stock denota abilitatiile si profesionalismul autorului. Felicitari pt paint-job, este foarte reusit, si bine lucrat. Pacat de masina, ca a fost data peste cap intre timp, a stat o perioada lunga abandonata intr-o curte sub niste scari, recent a fost "reparata" si revopsita "clean", doar in negru si portocaliu.

Schimb http://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...atriculat.html
speed_csn is offline   Reply With Quote
Old 2010  

Stage 5
Reply

Thread Tools

Posting Rules