Re: audi a4 tuning by dr.zozo
Masina este un Kitsch in toata regula, degeaba se lauda zozo cu jantele lui de 2300 euro, care sunt niste fake-uri din plastic, care intre timp s-au si rupt partial, nici mie nu mi-a venit sa cred ce tuning ieftin facut in garajul lui "gigi" in spatele blocului e masina pana nu ia crapat motorul si a parcat-o langa blocul meu vreo 2 sapt unde am avut ocazia sa o analizez, la fel de varza sunt si liniile masinii cu care se tot lauda "creatorul" , sau daca prin linii perfecte el intelege un portbagaj stramb, diferente intre distanta dintre portbagaj si caroserie de 05-1 cm intre partii si o capota nealiniata, capota mai bine o lasa originala, sau o grila fara emblema daca cvhiar vroia sa faca ceva calumea, nici nu ma mir ca ia crapat motorsasul de 1.6 daca ia fost astupata gura, de unde sa mai traga aer sa se raceasca. Bara din spate si pseudo-evacuarea aia total pe langa tema masinii si complet inutila unu motor de 1.6 si interiorul stock denota abilitatiile si profesionalismul autorului. Felicitari pt paint-job, este foarte reusit, si bine lucrat. Pacat de masina, ca a fost data peste cap intre timp, a stat o perioada lunga abandonata intr-o curte sub niste scari, recent a fost "reparata" si revopsita "clean", doar in negru si portocaliu.
|