4TuningRO
Old 30-03-08, 00:59   #16
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Oras: baia mare
Member of:
[BMW]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: audi a4 tuning by dr.zozo

Quote:
Originally Posted by SHOGUN-A8 View Post
Spoilerele sunt urate si nu se potrivesc cam deloc ..nici jantele nu prea.
Finisarea si paintjob-ul arata ok totusi .
Este neterminata masina...parerea mea.
Stilului lui ZOZO , masina va fi un fel de lowrider
IonutzMFF is offline   Reply With Quote
Old 30-03-08, 01:15   #17
Im2good4U

Stage 3

Im2good4U's Avatar

Oras: Craiova
Member of:
[DAEWOO]

arata acceptabil masina..
dar parerile sunt impartite.. la urma urmei celui care o conduce trebuie sa`i placa..
ce nu`mi place mie.. da` chiar deloc.. e faptul ca ai astupat grila fata.. cred ca se putea face ceva mult mai frumos acolo..
Im2good4U is offline   Reply With Quote
Old 30-03-08, 05:35   #18
DR.ZOZO

Stage 5

DR.ZOZO's Avatar

Oras: oradea
Member of:
[AirBrush]

pai acea astevfarmecul masini capota cum e facuta,mai aratatimi voi una facuta asa,dar cutot felul de prize si aerisiri sant o gramada ,adica toate,aceaSTA VLUCRARE E CEVA SPECIAL.
SI CINE A VAZUTO LIFE TOATA lumea a zis ca e super misto.
oricum nu poti sa inpaci pe toata lumea ca atunci o masina ar trebui sa arate ca un pom de iarna.
pa tuturor

-----------------------------------------------------------------------
PYMP MY RIDE ROMANIA BY DR.ZOZO TEL 0752358548
http://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/78434-ford-cougar-1973-tuning.html
DR.ZOZO is offline   Reply With Quote
Old 30-03-08, 20:59   #19
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Oras: dorohoi
Member of:
[Opel]

Daca se poate imi spui si mie care a fost influenta ta in aceasta lucrare...in sensul tu ai facut doar ce ti-a cerut clientul sau asta e stilul tau.
Exact cum s-a spus parerile vor fi impartite si lucrarea va naste discutii contradictorii.
Eu unul vad aceste culori pe o masina coupe japoneza nicidecum pe un audi.Jantele la fel mi se par prea bling-bling pentru culoarea respectiva insa se potrivesc cu tema masinii.apreciez aerograful realizat.
Old 31-03-08, 23:23   #20
I5@k
Daewoo Driver

Stage 5

I5@k's Avatar

Oras: sibiu
Member of:
[DAEWOO]

jantele alea park era p passatu verde...d la BTN ,nu?
I5@k is offline   Reply With Quote
Old 03-04-08, 00:30   #21
Laptiucu

Stage 4

Oras: Oradea
Member of:
[VW]

daca o lasi jos jos, dupa cum vad urmeaza si o evacuare dubla, farurile schimbate va fi meseriasa. prin astuparea grilei ai facut sa para o masina intriganta, nefiind evident ce masina este.
Laptiucu is offline   Reply With Quote
Old 05-04-08, 02:07   #22
Fly53

Stage 1

Oras: iasi

Nu ii baga in seama pe copii astia care isi tot dau cu parerea,ei nu stiu sa aprecieze la o masina liniile din fabricatie si felul cum i s`ar potrivi modificarea,sant prea mici si nu stiu cam cat e de munca sa faci o masina asa.... daca ar sti,ar sti sa aprecieze.
Fly53 is offline   Reply With Quote
Old 05-04-08, 06:42   #23
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Oras: Rm.Valcea
Member of:
[AUDI]

Nu ma da pe spate in schimb e reusita vreau sa spun ca se vede lucru de calitate si ma refer la imbinarile dintre spoilere si aripi,la praguri si la capota fata cum este petrecuta peste faruri, iar ideea cu astuparea suportului pt nr pe spate mi a placut intotdeauna. Cred ca mergeau astupate si manerele la usi, macar la cele pe spate, daca tot sa lucrat atata la caroserie. Lampile la semnalizarile de pe aripi ar trebui facute fumurii sau montate altele clare.

Mie personal poate nu imi place asa mult din cauza combinatiei intre cele doua culori... nu stiu, eu o vad mai bine neagra toata!
Jantele nu imi plac si zic asta la modul general, pt ca nu imi plac jantele cromate. La acest audi, cum de fapt i sta bine cam oricarui audi A4, cred ca veneau mai bine jante cu inel (sau buza) in 5 sau mai multe spite.
Suspensia trebuie coborata si eventual 4 tevi pe spate ........ si gata de fapt ultimul cuvant as putea sa l am cand o sa o vad pe strada, pt ca am constatat eu, ca intr un fel arata o masina in poze si altfel in realitate..

felicitari zozo pt lucrare cat si proprietarului care se bucura de masina... numai bine.
11tun is offline   Reply With Quote
Old 05-04-08, 23:48   #24
kupid0n

Stage 4

kupid0n's Avatar

Oras: Oradea-nufaru'

ara sa supar pe nimeni....e doar parerea mea.....am si eu un a4 la fel, doar putin mai nou....si cam vad ce si unde s'a modificat....bara fata....de pe golf r32....e ok....mergea mai bine SEIDL rs4 look sau reiger rs4 look dar e ok....capota peste faruri...e bine lucrata dar va avea MARI probleme cu racirea....mai ales vara....dupa cate stii zozo, ai mai facut un a8 la care i'ai astupat prizele din bara si a avut aceleasi probleme.....bara spate.... nu se pupa deloc cu "tema" masinii...mai bine o lasai pe aia originala doar putin prelungita ca arata mult mai bine....stopurile....era varianta pe leduri, dadeau mult mai bine....capota spate...arata f ok clean look'u.....eleron.....nu'mi place deloc...mergea mult mai bine unul M look....lateralele.....partea care nu'mi place deloc.....pragurile....desi in mare arata ok...la modelul asta de masina e probl;ema destul de mare cu montatul de praguri aftermarket fiindca exista niste bandouri si pe pragul original si pe usa si face ca totul sa "curga" frumos cand e stock....cum ai facut tu....e si aia o ideie dar arata foarte urat locul ala liber intre usa si prag....mai bine lasai bandoul de la usa....iar clantele.....sunt extrem de urate....mai bine puneai cele de pe a4 din 2000-2001 sau sa le scoti complet.....iar in rest....finisajele...vopseaua....din poze nu'mi dau seama chiar asa bine....dar par ok.....per total....de la 1 la 10 masina asta ar primi de la mine un 6....o lucrare tipic zozo....idei bune dar insuficient exploatate.....unele lucruri sunt facute in graba....repet....e doar parerea mea, nu vreau sa supar pe nimeni...bafta!
kupid0n is offline   Reply With Quote
Old 06-04-08, 04:47   #25
20 XUX

Stage 4

20 XUX's Avatar

Oras: sibiu

tot e bine ca nu ai pus un motor de 14
20 XUX is offline   Reply With Quote
Old 06-04-08, 12:03   #26
DR.ZOZO

Stage 5

DR.ZOZO's Avatar

Member of:
[AirBrush]

daca era dupa mine modificat toata masina de la a-z.dar am mai zis odata astea sant cerintele clientului si am incercat sa scot maximul din bani alocati ptr mesina 3000 e.
referitor la grila fata originala,este plina doar o taietura are ptr deschiderea capotei,cred ca tre sa pun o poza cu ea sa fiti lamuriti
poti sa mergi cu ea si pe 40 de grade ca tot nu se ridica apa peste 83 grade .a fost forjata de probe si e ok.
acuma va puteti lega si de tobe),cred ca am uitat trebuia sa fac toda cu semnul de la audi cu cele 4 cercuri imbinate.era ok dar COSTA.
pa
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCF4188.JPG
Views:	429
Size:	619.3 KB
ID:	505175   Click image for larger version

Name:	DSCF4189.JPG
Views:	234
Size:	608.8 KB
ID:	505176   Click image for larger version

Name:	DSCF4190.JPG
Views:	208
Size:	613.9 KB
ID:	505177  

DR.ZOZO is offline   Reply With Quote
Old 07-04-08, 00:54   #27
Norby89

Stage 5

Norby89's Avatar

Oras: Arad
Member of:
[DACIA]
[AirBrush]
[2 Roti]

Imi place cum a iesit A4 .felicitari.
Norby89 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-08, 04:28   #28
Alexik
Audi Driver

Stage 5

Alexik's Avatar

Oras: Rm. Valcea
Member of:
[AUDI]

parerea mea...din moment ce ai pus masina aici trebuia sa te astepti la pareri diferite...unele de bine, altele de rau...criticile pot fi folosite in mod constructiv...

PS: bara spate tip ferrari n-are ce cauta acolo eu personal o vad pe prea multe masini ca sa vrei sa fi original cu ea

anyway, cum au zis si altii, important e sa-i placa clientului...nu noua

peace out.
Alexik is offline   Reply With Quote
Old 08-04-08, 06:41   #29
11tun

Stage 5

11tun's Avatar

Oras: Rm.Valcea
Member of:
[AUDI]

imi place cum a iesit evacuarea..
11tun is offline   Reply With Quote
Old 16-04-08, 03:01   #30
balurutzu

Stage 4

balurutzu's Avatar

am vazut masina live la Cluj si pot sa zic ca arata f bine despre vopsea si airbrush sant de nota 10 cat despre linia masinii parerile sant impartite ...per total e ok oricum se vede munca lui Zozo mai ales live asa in p0ze sant pareri si pareri ..take care si bafta in continuare

Stage 5
Reply

Thread Tools

Posting Rules