Nu ma da pe spate in schimb e reusita

vreau sa spun ca se vede lucru de calitate si ma refer la imbinarile dintre spoilere si aripi,la praguri si la capota fata cum este petrecuta peste faruri, iar ideea cu astuparea suportului pt nr pe spate mi a placut intotdeauna. Cred ca mergeau astupate si manerele la usi, macar la cele pe spate, daca tot sa lucrat atata la caroserie. Lampile la semnalizarile de pe aripi ar trebui facute fumurii sau montate altele clare.
Mie personal poate nu imi place asa mult din cauza combinatiei intre cele doua culori... nu stiu, eu o vad mai bine neagra toata!
Jantele nu imi plac si zic asta la modul general, pt ca nu imi plac jantele cromate. La acest audi, cum de fapt i sta bine cam oricarui audi A4, cred ca veneau mai bine jante cu inel (sau buza) in 5 sau mai multe spite.
Suspensia trebuie coborata si eventual 4 tevi pe spate ........ si gata

de fapt ultimul cuvant as putea sa l am cand o sa o vad pe strada, pt ca am constatat eu, ca intr un fel arata o masina in poze si altfel in realitate..
felicitari zozo pt lucrare cat si proprietarului care se bucura de masina... numai bine.